LA LUZ RESTAURANT

LA LUZ RESTAURANT

Dubai, UAE

Creative Directors:
Tarruella Trenchs

Project Design Leader:
Katherine Bedwell

Client:
Grupo Tragaluz

Year:
2014 / 2015

Located on the ground floor of the Four Seasons Hotel in Dubai, the project intention was to design a stunning Mediterranean restaurant, having ornamental richness, yet of timeless aesthetics.

The use of vertical fins, in various metallic shades, enhanced the ceiling height of the restaurant, and the floral decoration of the ceiling, which gave the perception of a golden garden to the whole space, provided an ornamental richness to the restaurant.

The variety of noble materials and furniture chosen gave charm to the space and created different welcoming ambiences, where the use of natural oak and walnut woods, and upholstered with natural  fabrics and brown leather predominate.

  • La Luz Restaurant
  • La Luz Restaurant
  • La Luz Restaurant
  • La Luz Restaurant
  • La Luz Restaurant